Evenimente religioase la trei manastiri din Maramures, in acest weekend

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Duminica, 30 iunie a.c., incepand cu ora 08:00, la Manastirea Barsana se sarbatoreste Hramul Manastirii „Soborul Sfintilor 12 Apostoli”. Si tot duminica, incepand cu ora 08:00, va fi Hram si la Manastirea „Rohita” Boiereni, dar si la Manastirea „Nasterea Maicii Domnului” din Lapus, incepand cu ora 06:00.

Militarii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Maramures vor asigura masurile de ordine si siguranta publica pe timpul desfasurarii manifestarilor religioase, care vor avea loc in aceasta perioada pe raza judetului nostru, pentru ca acestea sa aiba loc in conditii de normalitate.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant IJJ Maramures: “La aceste manifestari religioase se preconizeaza participarea unui numar mare de credinciosi astfel ca jandarmii se vor afla cu precadere in zonele si arterele intens circulate, urmarind identificarea si monitorizarea persoanelor cu un comportament deviant (cersetori, hoti din buzunare etc.) care sunt prezente obisnuite in locurile unde se concentreaza un public numeros, precum si monitorizarea si descurajarea grupurilor de persoane care tulbura ordinea si linistea publica.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2