Evenimente sportive, culturale si artistice la “Zilele orasului Seini”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Zilele Seiniului se desfasoara in centrul orasului, pe platoul din fata complexului. Programul de sambata, 15 iulie a.c., a fost bogat in evenimente sportive, culturale si artistice.

La eveniment au participat seinenii, oficialitati, sportivi, dar si oameni din localitatile invecinate. Nu au fost uitati nici producatorii. Acestora li s-a alocat partea din stanga scenei pentru a-si putea comercializa linistiti produsele facute de mainile lor.

“Avem si standuri pentru producatori. In urma cu 4 ani am inceput un parteneriat cu Ministerul Turismului si din acel parteneriat am luat niste idei, si anume, in fiecare an avem o parte, respectiv partea din stanga scenei dinspre complex care o dam numai celor care doresc sa vina cu produse artizanale sau care sunt producatori locali si vor sa-si expuna produsele sau ceea ce au confectionat ei”, a declarat pentru ZiarMM primarul orasului Seini, Gabriela Tulbure.

Dimineata de sambata a inceput cu meciul traditional dintre angajatii primariei si dascalii din localitate, apoi s-au desfasurat meciuri de handbal, sah si tenis de camp.

Tot ieri, la Caminul Cultural a avut loc si o lansare de carte scrisa de preotul Gheorghe Pop, intitulata “Odihna gandului”.

“A avut loc lansarea de carte a parintelui Pop Gheorghe, care este cetatean de onoare al orasului Seni, cel care a scris si monografia orasului Seini. A fost o lansare deosebita la care au participat multe personalitati”, a relatat Gabriela Tulbure.

Dupa lansarea de carte, cei prezenti au mers in holul Casei de Cultura unde, tot o seineanca, Gabriela Andreca si-a expus picturile, cu tema “Bucuria Culorilor”. Aceasta a ilustrat din pensule peisaje din Seini, dar si flori care au avut o coloristica extrem de frumoasa. Tot aici a fost si un moment musical, tot a unui seinean, care a cantat la orga cateva piese de-a lui Richard Clayderman.

Ca si in fiecare an, unitatea administrative teritoriala si-a deschis,tot ieri, usile sub egida Primaria-Casa Seinenilor.

 Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1