Evenimentul „Iarna Baimareana”, pe masa consilierilor locali. Ce au decis

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Joi, 22 noiembrie, consilierii locali baimareni s-au intalnit intr-o sedinta de indata pentru a vota doua proiecte de hotarare.

Unul dintre ele viza aprobarea Acordului de cooperare dintre Municipiul Baia Mare, Consiliul Judetean Maramures si Ansamblul Folcloric National Transilvania, in vederea organizarii in comun, in perioada 30 noiembrie 2018 – 1 ianuarie 2019 la Baia Mare, a evenimentului cultural ”Iarna Baimareana”.

Inainte votului propriu-zis, presedintele de sedinta, consilierul local Ioan Mandra, a adus un amendament la proiectul de hotarare, respectiv ccompletarea Articolului 1 si a titlului cu urmatoarea sintagma: „in cadrul proiectului judetean Craciun in Maramures”.

Amendamentul a fost aprobat cu 12 voturi „pentru” si o abtinere, dar in final proiectul (cu tot cu amendamentul aprobat) a fost respins din cauza ca nu a fost atins numarul necesar de voturi „pentru”, asta in conditiile 11 consilieri au votat „pentru” aprobarea acordului, iar alti doi s-au abtinut.

Tot pe aceasta tema, Consiliul Judetean s-a intalnit ieri (cu o ora inaintea sedintei de Consiliu Local) pentru a aproba un protocol similar in vederea realizarii si promovarii in comun a evenimentului cultural „Iarna Baimareana”. In urma votului alesilor judeteni, proiectul a fost adoptat.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2