EXAMEN DIRECTORI DE ȘCOLI – Cum s-au descurcat la oral candidații din Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a dat publicității o informare privind proba orală din cadrul celei de-a doua sesiuni a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat (an școlar 2021 – 2022). În județul Maramureș au fost scoase la concurs în total 58 de funcții de director și 31 de director adjunct, pentru care s-au înscris 85 de candidați, din care 81 de dosare au fost validate în etapa de înscriere și de validare a candidaturilor și au permis participarea candidaților la proba scrisă, iar 4 au fost respinse.

„La proba scrisă au fost admiși 46 de candidați (procent de promovabilitate de 62,16%), iar 28 au fost respinși. Conform calendarului acțiunii, în zilele de 16 și 17 martie 2022 se desfășoară proba „Interviu”, la care pot participa cei 46 de candidați admiși în urma probei scrise și care au fost validați pentru a depune opțiuni pentru unitățile de învățământ pentru care candidează. Ieri, 16 martie, din cei 30 de candidați programați pentru a susține proba, 26 au fost admiși, obținând note peste 7, 1 s-a retras, 1 nu s-a prezentat și 2 au fost respinși. Pentru astăzi, 17 martie, sunt programați 30 de candidați pentru susținerea probei”, arată ISJ Maramureș.

Rezultatul probei de evaluare a interviului se poate contesta în termen de maximum 24 de ore de la afișarea rezultatului. Contestația se poate depune la registratura ISJ Maramureș sau se poate transmite la adresa de email isjmaramures@gmail.com. Rezultatele finale ale concursului se vor afișa la data de 29 martie 2022.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2