EXCLUSIV: Adrian Pop, noul presedinte al PMP Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Adrian Pop (primul din stanga imaginii) este noul presedinte al Partidului Miscarea Populara Maramures, el fiind numit in aceasta functie de catre conducerea centrala.

Pop va face public in urmatoarea perioada strategia care va fi abordata de catre organizatia judeteana.

El il inlocuieste la conducerea partidului pe senatorul Ciprian Rogojan, care si-a dat demisia saptamana trecuta din PMP.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

15 Comments

 1. profesorul

  Felicitări domnule ADI POP,și va doresc multa bafta.Sunt convins ca veți face treaba buna în organizația judeteana a PMP Maramureș.

  Reply
 2. mihai

  Bine ca a-ti scApat de cici de la butoaie…din cauza lui multi nu au fost membri activ..din cauza aerelor si figurilor ….sper ca acest adi popbsa reuseasca ca coaguleze oameni de langa el…deoarece sunt multi oameni faini…succes..

  Reply
  1. dilau

   mai ciprian rogojan, nu cred ca gresesc daca spun ca tu esti cel mai mare tradator politic maramuresean din ultimii 25 de ani.sa faci cite-o rocada intre psd,pnl si pdl e o nimica toata fata de ce ai facut tu.din basist convins – ailalti basisti sint in acl – ai trecut direct la ciuma rosie.e ca si cum wc tudor s-ar inscrie miine in udmr.

   Reply
 3. Patriotul

  Felicitari domnule Adi Pop! Sunt convins ca lucrurile vor merge in directia succesului in aceasta organizatie judeteana cu un om ce de dovada de integritate. Speram ca partidul PMP Maramures va fi mai bine inchegat pe viitor si nu va mai fi tracasat de aerele unora si altora. O echipa de succes se bazeaza pe respect reciproc, nu prin intrigi si dezbinari.

  Reply
 4. Todoran Adrian

  Domnule Sebi,multumesc pt ca imi pronuntati numele doar ca de aceasta data nu ati nimerit.Mult succes domnului Adrian Pop si ma bucur ca fac parte din aceasta echipa.

  Reply
 5. Justitiar politic

  Mai ADi Pop! Sa nu te dai lovit ca Fanica de la Gara si sa te declari independent. Cu Base nu tine!

  Reply
 6. Andrei S

  O…pe cine vedem in poza ?! Pe Micutul Basescu de la PD-L.Todorane cand erai la tineret la PD-L erai micu Basescu oare acolo in PMP cum ti-or zice ??!! :)) Oricum tot agitat ca Basescu sa ramai ca o sa ai mult de castigat.(un vechi amic)

  Reply
 7. ioan

  Deci plinutule adrian cu litere mici tu la varsta asta ai gustat din amarul lasat de aceasta udrea de plescoi a carei copilarie nu o cunosti in mod sigur ,, t… asta te-a ametit si mai ales te-a pacalit pacat de tine

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *