EXCLUSIV! Conform legii, nu mai poate candida! Soarta lui Chereches, la mana Biroului Electoral

PNL

catalin-chereches-baia-mareMarele uneperist Catalin Chereches a lasat formatiunea generalului Gabriel Oprea si s-a atasat sufleteste de Forumul Democrat German, in speranta ca un zambet steril pe figura inerta a unui presedinte cu vocalele in forma tastaturii masinilor de batut ii va aduce siguranta unui nou mandat de primar. Insa pana sa iasa din “beciul domnesc” de sub Dealul Feleacului, primarul baimarean se confrunta cu o noua problema. Cea a legalitatii candidaturii.

Dupa ce si-a depus candidatura in “fruncea” Coalitiei pentru Baia Mare, Chereches a realizat ca este in afara normelor legale, astfel ca si-a retras candidatura, depunand-o intr-o noua formula, in care apare ca mare uneperist. De fapt, e si membru fondator al UNPR, asa cum chiar deputatul Nutu Fonta ne-a declarat.

In cursul zilei de joi, reprezentantii Biroului Electoral de Circumscriptie Baia Mare analizeaza candidatura lui Catalin Chereches. Pentru a-i ajuta, le sugeram sa priveasca atent la semnaturile prezente pe actele depuse la dosar. Intamplator desigur, si fara nicio legatura cu faptul ca primarul aflat la “beciul domnesc” i-a tradat asteptarile, Clara Sinn, presedinte al Forumului German, NU a semnat Propunerea candidatului Coalitiei Baia Mare pentru functia de primar.

Conform legii, respectivul act este lovit de nulitate. Legea alegerilor locale este explicita: “in cazul aliantelor electorale dintre partide politice, listele cu propuneri de candidati trebuie semnate si de conducerile judetene ale fiecarui partid politic din alianta. Daca aliantele electorale se constituie la nivel comunal, orasenesc, municipal sau de sector al municipiului Bucuresti, listele se semneaza de conducerea aliantei si se contrasemneaza de conducerea fiecarei organizatii locale din coalitie” – art. 47, legea 115.

Cu alte cuvinte, candidatura depusa de Catalin Chereches din partea UNPR, sub sigla Coalitiei pentru Baia Mare, trebuie respinsa. Ramane de vazut care este decizia Biroului Electoral de Circumscriptie Baia Mare.

In prezent, primarul baimarean este arestat preventiv pentru 30 de zile, intr-un dosar de luare de mita in forma continuata.

ZiarMM

Nota: in foto, semnaturile liderilor Coalitiei, dintre care lipseste cea a Clarei Sinn.

candidatura catalin chereches unpr

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

12 Comments

 1. Attila

  Pai acum e momentul sa actionati voi, cei de la presa. Sa formulati contestatie impotriva acestei candidaturi.Argumente aveti, avocat aveti ;), deci succes!

  Reply
 2. Zoli

  Problema e ca in locul lui vor veni alti fomisti,infometati dupa putere,faima si bani care vor face acelasi lucru!Toti sunt niste nulitati,cu imaginea de om cinstit pana la alegeri iar dupa aia cu dosare penale in serie!Si la momentul votului iti dai seama ca nici unul n-ar merita votul tau!

  Reply
 3. Justitiar politic

  …………………… a fost odata un oras curat si frumos………….. asa veti incepe povestile voatre pentru nepoti!

  Reply
  1. Attila

   …. condus de un dictator maniac, care din fericire a fost arestat …… orasul a devenit apoi nu doar curat si frumos, ci si prosper si bogat, in care nimeni nu a mai indraznit sa fure din banii publici ……. ar fi continuarea povestii

   Reply
    1. Attila

     Mustele sunt atrase doar de mizerie si gunoaie.
     Intrucat gunoiul a fost dus la ghena, zic ca e timpul sa facem si o dezinsectie.
     Si poti lasa balta adresarile superioare, ascunse in spatele unui curajos anonimat.

     Reply
  1. Attila

   Spre deosebire de tine, exprim ceva. Daca nu iti place ce zic, sau ai alta opinie, fa un efort si incheaga o fraza inteligibila si corect scrisa. Promit sa iti raspund. Daca nu poti, atunci macar vezi-ti de treaba. Iar daca te saturi de ceva, opreste–te din ingurgitat. De cand stabilesti tu cine si ce trebuie sa scrie aici? Cam asa ca tine a gandit idolul tau kk si iata unde a ajuns. Sunteti grozavi voi, cum puneti suflet in toate, in special in a da peste bot celor care nu gandesc ca voi.
   Sa pasti linistit, magnificule!

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1