EXCLUSIV: Cristian Niculescu Tagarlas revine in functia de viceprimar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Liberalul Cristian Niculescu Tagarlas revine in functia de viceprimar al municipiului Baia Mare.

Tribunalul Maramures i-a admis acestuia cererea de suspendare provizorie a efectelor hotararii de CL prin care s-a constatat incetarea de drept a mandatului de viceprimar.

Practic, incepand de maine, Niculescu Tagarlas va reveni la Primarie.

„Astazi la ora 14.00, instanta de contencios administrativ a admis cererea mea de suspendare provizorie a efectelor hotararii de Consiliu Local prin care s-a constatat incetarea de drept a mandatului. Solutia este executorie”, a spus Cristian Niculescu Tagarlas.

 

In instanta va continua insa procesul pe fond privind anularea sau nu a hotararii respective. Pana atunci, un lucru este cert: Baia Mare are inca un viceprimar.

 

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. ion din vale

  No dara iar ii bai. Aiestia din gasca lui Chereches (traiti domn primar) gandesti ca is loviti de streche. Ce rusine sa sa bage la lege ca la unu or altu nui place de cela cei ortac. Daca pruncu aista tanar vrea sa faca traba, de ce-i mananca oareunde pa cufuritii ceia? Gandesti ca is contra orasului si vor sa faca orice numa sa nu fie bine. Io ma socot ca ficiorii ceia de la sfatu popular ii musai sa priceapa ca trebe sa faca ce le cerem noi si nu cum vor ei. Daca li greu ori nu pot, or nu s lasati apai sa faca bine sa lase pa altii care pot si vreu iara ei sa marga acasa ca-i vremea de dat cu sapa si bagat picioicile in pamant. Cand io eram baies nu era asa cu democratia in sus sin jos. Cand poruncea maistru or sefu de tura sa faci oarice nu basadeai si dadeai din colt in colt. Luai lampasu si ranga si jos pa galerie la munca, ca vagonetele cu minereu trebuia sa iasa altfel la chenzina luai prafu de pe toba. Io cred ca trebe facut liniste odata si lasate cele daravele ori ne om trezi ca ne manca canii si or domni tiganii pe oras. No deie Dzo numa bine si noroc bun la tata lumea.

  Reply
 2. Dora

  Prea tare!
  Se vede ca deciziile pe care le ia Consiliul Local a lui Kake sunt de toata coma.
  Mergeti acasa papusilor fara creier!

  Reply
 3. muresan

  Vai de noi… ce bulibaseala in primaria Baia Mare… si toate astea numai din cauza lui Kake si a acolitilor lui…

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2