Exclusiv: Doru Dancus “a muscat din mar”. A trecut pe la Miscarea Populara

PNL

Miscare suprinzatoare in politica maramureseana. Dat aproape sigur ca viitor membru UNPR, Doru Dancus a trecut mai intai pe la Partidul Miscarea Populara. Zilele trecute, profitand de prezenta in judet a mai multor nume importante ale formatiunii, fostul lider taranist a facut o vizita la sediul PMP, situat in Centrul Vechi al Baii Mari.

Fara a parea deloc surprinsi de venirea lui Doru Dancus, ca si cum lucrurile ar fi oarecum firesti, reprezentantii miscarii populare chiar s-au fotografiat alaturi de oaspetele zilei.

Cine pe cine onoreaza mai tare cu prezenta unuia alaturi de celalalt, ramane de vazut. In ultimii ani, Doru Dancus si-a castigat singur o buna notorietate, desi partidul conteaza foarte putin la capitolul procente, astfel ca putine dintere formatiunile locale nu si-ar dori un Doru Dancus in echipa.

De cealalta parte, PMP este o formatiune noua, cu potential, care promite, fiind una dintre pretendentele la cateva fotolii de eurodeputati alocate Romaniei.

In fotografia de mai jos, Doru Dancus, alaturi de Laura Bota (secretar regional al PMP, pentru regionea nord-vest) si Ciprian Rogojan (presedintele PMP Maramures).

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

3 Comments

  1. se pot p... pe el!

    Oare cat mai auzim de aceasta n… care nu are meritul decat ca b…Iar pentru PMP se poate p… pe el de pe scena.

    Reply
  2. ioan

    cu astfel de nulitati umane sigur nici un partid nu-l vrea insa aici sunt fffoarte multi s… tineri ai lui udrea,, sa ne intelegem sugaci politici,, care se lanseaza in viitor ptr,, a deveni pupincusitii de miine sau nulitatile de azi,, pacat de voi tineri si va murdariti ca cat c//// gasiti pe drum ,, nu asteptam la judacati umane din partea voastra ,, unsa in 25 mai veti vedea voi cine sunteti ,, o sa va mai scriem despre activitatile voastre d e ….oooooooooooooooooooooooooooo

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2