EXCLUSIV SPORT – Culturist din Tăuții Măgherăuș, prezent la IFBB Fitness Sport Games

Diana Pivniceru, Matei Athena, Butilca Danut și Alexandru Ionuț-Jurge sunt sportivii pe care Romania i-a trimis în acest weekend în Spania la Santa Susana, Spania, pentru prima ediție a IFBB Fitness Sport Games.
Chiar dacă în prima zi a competiției sportivul din Baia Mare a avut parte de o accidentare, în a doua zi a competiției Romania a revenit, avand parte de două medalii de aur, două de argint și două de bronz. Alexandru Ionuț-Jurge a luat argintul la perechi mixt alături de Diana Pivniceru. Urmează maine a treia zi a competiției, unde sportivul din Tăuții Măgherăuș speră să scoată un rezultat cat mai bun.
Maine, o nouă zi, probele individuale. Maine înseamnă șase probe 1 : PULL UPS (lying position) 2 : Jefferson SQUAT 3 : DIPS on bench (feet forward) 4 : LUNGES (alternative, non walking) 5 : SIT UPS (weight with chest) 6 : KETTLEBELL SNATCHES.
„Mâine voi intra la alte 6 probe combinate, cu aceleași gânduri cu care am pornit de acasă. De a câștiga. România trebuie sa fie fruntașă peste tot în lume! Pentru mine nu există că sunt accidentat în 3 locuri, pentru mine există doar un singur lucru: Lupt pentru victorie! Atât eu, cât și colega mea de lot suntem niște oameni care atunci când mergem la competiție dam tot fără doar și poate. Azi am făcut echipă cu campioana României la bikini, dar care are o putere și o determinare de gladiatoare Alături de ea am reușit să aducem României medalia de argint la Couple mixt”, ne-a spus Alexandru Ionuț Jurje.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu