Excursii cu avionul din Cluj spre Maldive, Zanzibar și Thailanda (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Începând cu această toamnă ai ocazia să ajungi mai ușor în destinații de vacanță exotice precum Maldive, Zanzibar (Tanzania) și Thailanda.

Agenția de turism Mara Internațional Tour Baia Mare vine cu oferte mult mai accesibile în aceste locații, față de anii anteriori.

”Toamna acestui an vine cu o noutate care noi sperăm că va fi pe placul turiștilor noștri. Și anume, vor fi plecări din Cluj spre destinații exotice, care până în prezent puteai să le vezi plecând doar din Budapesta sau din București. Deci, plecări din Cluj vor fi în această toamnă spre Maldive și spre Zanzibar, Tanzania, iar începând cu Revelionul și lunile ianuarie, februarie, martie spre Thailanda.

Aceste desinații exotice oferă cazări în resorturi foarte frumoase și prețurile sunt neașteptat de accesibile față de anii anteriori. Acum pachetele încep de la 1.000 de euro/persoană, 2.000 Zanzibar sau Maldive. Serviciile la sol sunt foarte accesibile și chiar merită o astfel de excursie”, a declarat Daniela Grigorescu, directorul agenției Mara International Tour Baia Mare.

Thailanda 

Circuite cu avionul

 3 plecari
 din 08.11.2021 pana in 21.11.2021

de la 2300 EUR, 2 adulti / 8 nopti

Ofertă Maldive – Detalii aici

Zanzibar

plecări din 08.11.2021 pana in 21.02.2022 de la BucurestiCluj Napoca

de la 1915 EUR

2 adulti / 7 nopti. Detalii aici

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2