Executivul Spitalului Judetean Baia Mare, de Ziua Mondiala a Sanatatii: “Continuam sa investim in aparatura de ultima generatie”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii, marcata in fiecare an pe 7 aprilie, executivul Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare a transmis un mesaj pe pagina de Facebook a unitatii medicale baimarene in care precizeaza, printre altele, ca va fi continuata investitia in aparatura de ultima generatie.

Nu a fost uitata nici Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, “pentru atentia pe care ne-a acordat-o in tot acest timp”.

“Azi, 7 aprilie, lumea intreaga sarbatoreste Ziua Mondiala a Sanatatii. Tuturor celor care se gandesc la noi, le multumim. Tuturor celor care ne transmit mesaje de felicitare, le multumim. Tuturor celor care apreciaza munca noastra continua, le multumim!

Cea mai mare bogatie a oamenilor este sanatatea iar azi, de Ziua Mondiala Sanatatii, gandurile noastre se indreapta, in primul rand, spre pacientii nostri, spre cei care au trecut pragul unitatii medicale cu teama si cu suferinta si au parasit spitalul vindecati si cu speranta.

Acest lucru nu ar fi fost posibil fara personalul profesionist care activeaza in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris”, fara medicii nostri dedicati, fara asistentii devotati, fara infirmierii sau brancardierii prezenti mereu la datorie, fara personalul auxiliar si TESA care are grija ca toate lucrurile sa functioneze la parametri cat mai inalti. Pentru intregul vostru efort, va multumim tuturor si fiecaruia in parte!

Se cuvine sa aducem cele mai sincere multumiri tuturor celor care isi apleaca privirea spre nevoile noastre, spre cei care ne ajuta si ne incurajeaza in toate investitiile mari pe care le realizam aici. Multumim ministrului Sanatatii, ec. Sorina Pintea, fost manager al Spitalului Judetean din Baia Mare pentru atentia pe care ne-a acordat-o in tot acest timp. Multumim celor care continua sa investeasca cu incredere in noi, dar, in primul rand, le multumim celor care, dupa ce au fost tratati in unitatea noastra medicala, ne transmit gandurile lor bune si aprecierea lor. Astfel de mesaje sunt cea mai mare multumire pe care o putem primi!

Misiunea noastra, a Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris Baia Mare este aceea de a asigura un act medical de calitate, intr-un mediu cat mai sigur si cat mai confortabil. Conditiile hoteliere performante pe care le oferim pacientilor nostri, tratamentul medical asigurat de cei mai profesionisti si calificati medici, atentia si grija neintrerupta a personalului sanitar sunt cele care fac diferenta. Continuam sa investim in aparatura de ultima generatie, pentru a oferi ingrijiri medicale la standarde internationale tuturor celor care ne trec pragul.
La multi ani salvatorilor de vieti omenesti! La multi ani tuturor celor care activeaza in domeniul medical! Voi faceti ca imposibilul sa devina posibil!”, se arata, printre altele, in mesajul executivului Spitalului.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *