Exercitiu de alarmare publica in Sighetu Marmatiei. Afla cand

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

inundatiiJoi, 20 octombrie, cu incepere de la ora 10.00, in municipiul Sighetu Marmatiei va avea loc un exercitiu de alarmare publica. Tema exercitiului este gestionarea situatiilor de urgenta generate de inundatiile majore pe raul Iza-zona Valea Cufundoasa.

In cadrul acestui exercitiu va fi verificata activitatea Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta din municipiul Sighetu Marmatiei. De asemenea, in acest exercitiu, pe langa comitetul local de situatii de urgenta, va fi implicat si Detasamentul de Pompieri Sighetu Marmatiei. Prin exercitiu se urmareste:

– antrenarea personalului cu responsabilitati in gestionarea situatiilor de urgenta din ISU Maramures privind evaluarea organismelor si structurilor locale pentru managementul situatiilor de urgenta generate de inundatii, fenomene meteo periculoase si accidente la constructii hidrotehnice;

– antrenarea personalului Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta;

– verificarea viabilitatii ” Planului de aparare in caz de inundatii;

– verificarea sistemului de instiintare-alarmare, antrenarea populatiei, salariatilor si elevilor in aplicarea masurilor specifice.

– cooperarea intre autoritatea publica locala, unitatile M.A.I. , Politia Locala, Filiala de Cruce Rosie si formatiunile de interventie municipalesi operatori economici in desfasurarea activitatilor de protectie si interventie;

– pregatirea populatiei si salariatilor pentru aplicarea masurilor  si regulilor de comportament in situatii de urgenta generate de inundatii.

In cadrul acestei activitati vor fi activate si sirenele care anunta producerea de situatii de urgenta majore.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole