Explicatie halucinanta a decanului de la Litere: “Profesorii sunt cei care nu vor sa faca ore pe strada Crisan. Studentii ar vrea”

Reclame home 1
Reclame home 1

Contactat telefonic de redactorul ZiarMM.ro, pe subiectul salilor de curs proaspat zugravite in vopseluri pe baza de ulei, decanul Facultatii de Litere, Mirecea Farcas, a declarant ca: “Profesorii sunt cei care nu vor sa faca ore pe strada Crisan. Studentii ar vrea”. Mai mult, acesta a precizat ca in aceasta perioada se zugravesc si incaperile Facultatii de Stiinte, care sunt in acelasi imobil, si ca se poate ca si vaporii de aici sa ajunga la salile si coridoarele Facultatii de Litere.

Decanul a spus ca va inchide incaperile si va trimite studentii pe strada Crisan pentru cursuri. Avand in vedere ca acest lucru nu s-a intamplat atunci cand inspectorii DSP Maramures i-au facut aceasta recomandare (vezi link-ul de mai jos) suntem rezervati ca asa se va intampla. Insa cum speranta moare ultima, poate in al 12-lea ceas se vor trezi la realitate profesorii universitari, lectorii si conferentiarii si nu vor mai pune in pericol sanatatea studentilor.

Poate decanul isi va face treaba si va reusi sa se impuna pentru a-si convinge subalternii sa desfasoare cursurile la cladirea de pe pe strada Crisan, Baia Mare, spre binele tuturor.

Un lucru de apreciat este faptul ca s-au obtinut banii necesari pentru renovari. Era si timpul…, dar asta nu inseamna ca daca facem o fapta buna nu mai luam in calcul eventualele efecte secundare pe care nu intentionam sa le inlaturam. Vorba lui Berlot Brecht: “Inteligenta nu inseamna sa nu faci greseli, ci sa vezi repede cum poti sa le indrepti”.
Revenim cu detalii.

ZiarMM.ro

O parte din studentii de la Litere acuza dureri de cap. Acestia fac cursuri in sali proaspat renovate. Conducerea Centrului Universitar Nord Baia Mare habar nu are

Studentii de la Litere au trecut de la durerile de cap, la greturi si varsaturi. Tinerii sunt tinuti la cursuri in mirosuri toxice ca la Auschwitz

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole