septembrie 28, 2021

Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta. Se mentine podul de gheata pe raul Iza

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost usor variabile. Fenomenele de iarna sunt inca prezente pe cursurile de apa, nu au fost inregistrate probleme. Gheata este formata pe cursurile raurilor Cavnic, Lapus, Barsau, Iza, Viseu, Vaser si Tisa. Sunt poduri de gheata cu ochiuri pe raurile Suciu si Lapus. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta. Se mentine podul de gheata pe raul Iza (apa curge pe sub podul de gheata).

Stratul de zapada masoara: 4 cm in Baia Borsa, pana la 4 cm la Vf. Iezer, 1 cm pe Valea Viseului, 1 cm la Baiut, Poiana Borsa si Valea Viseului. Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -6 grade in Pasul Prislop si Pasul Gutai, -5 grade la Borsa si la Cavnic, -4 grade la Viseu de Sus, -3 grade la Ocna Sugatag, -3 grade la Sighetu Marmatiei si Targu Lapus, -1 grad in Baia Mare, Baia Sprie, Seini, Somcuta Mare si la Vf. Iezer.

Informatii: CJSU Maramures//foto-arhiva//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2