Expo “Nunta de la A la Z” 2017 – un eveniment de prestigiu marca CCIMM

Camera de Comert si Industrie Maramures este o entitate privata activa, care de peste doua decenii se manifesta cu succes in zona antrepenoriala, promovand initiative de natura a duce la dezvoltarea mediului de afaceri. Unul din evenimentele devenite deja traditionale, cu un impact mediatic si lucrativ major, il constituie organizarea anuala a expozitiei sub genericul “Nunta de la A la Z”. Cea de a XI editie a manifestarii va avea loc in perioada 10-12 februarie 2017, in spatiul Centrului de Instruire si Marketing a Camerei de Comert si Industrie Maramures, situat in Aleea Expozitiei nr 5 din Municipiul Baia Mare.

Conform traditiei, evenimentul va reuni un numar mare de expozanti care prin oferta lor bogata si variata acopera cu succes toate domeniile ce concura la organizarea celui mai important eveniment din viata unei noi familii. Ca in fiecare an, Expozitia “Nunta de la A la Z” promoveaza servicii diverse, in concordanta cu ultimele trenduri si noutati de pe piata de profil.

In spatiile generoase puse la dispozitie vor expune oferte atractive peste 40 de firme din Maramures, Cluj, Bihor si Satu Mare, in domenii variate precum oferte full-service de organizare a nuntilor, sonorizare, activitati foto-video, dar si tinute, accesorii si bijuterii speciale pentru viitorii miri. In oferta de acest an vor fi accesibile pentru vizitatori si servicii de cosmetica si infrumusetare, decoratiuni florale si buchete pentru mirese, cursuri de dans, inchirierea de sali, precum si numeroase produse de cofetarie si patiserie continand o gama larga de torturi si prajituri.

Ca o dovada a complexitatii evenimentului, in cadrul expozitiei din acest an vor putea fi achizitionate si oportunitati de calatorie pentru luna de miere, oferta generoasa si variata venind din partea agentiilor de turism prezente. Si pentru ca visul unei nunti de neuitat sa devina realitate, in cadrul expozitiei vor exista si oferte financiare din partea unor banci prestigioase, dispuse sa crediteze pe viitorii miri in conditii foarte avantajoase.

Ca si o noutate, pe toata durata celor trei zile ale evenimentului, intr-o sala special amenajata din incinta expozitiei, vor avea loc si activitati interactive de socializare, la care vor participa atat cei care oferteaza serviciile specifice, cat si vizitatorii si oaspetii manifestarii.

Va invitam sa vizitati “Expozitia Nunta de la A la Z” editia 2017, un eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie Maramures, un exemplu de implicare, competenta si profesionalism. Programul expozitiei va fi anuntat in timp util, astfel incat tinerii, familiile lor precum si toti cei interesati sa poata fi prezenti la unul din cele mai importante manifestari regionale organizate in Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1