Expozitia de fotografie "Viata in Transilvania de Nord" a ajuns si in Carei (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Duminica 29 iunie a avut loc la Castelul Karolyi din Carei, judetul Satu Mare, vernisajul expozitiei de fotografie “Viata in Transilvania de Nord” – expo Carei, a artistului fotograf Ilie Tudorel din Baia Mare.

Acest proiect artistic deosebit dedicat promovarii Transilvaniei are aici o noua versiune dedicata orasului Carei si judetului Satu Mare.

„Pe langa fotografiile prezentate deja in expozitiile de la Baia Mare si Cernesti aici au fost expuse cu precadere imagini realizate in judetul Satu Mare, surprinzand specificul local satmarean. Aceste fotografii sunt realizate in decursul timpului dar mai ales in Tabara de Fotografie Fotoetnografica editia a XII-a 2014 dedicata zonei Tara Codrului de Satu Mare”, a spus Ilie Tudorel.

In prezenta unei numeroase asistente au fost prezentate un numar de 56 de lucrari de fotografie in spatiul expozitional din Sala Cavalerilor a castelului din Carei.

Evenimentul a fost realizat in colaborare cu Foto Clubul “Vasile Venig Laszlo” din Carei si Directia de Cultura Carei.Ilie Tudorel isi va continua acest proiect foto printr-o expozitie la Cluj-Napoca.

Alte lucrari de arta fotografica realizate de Ilie Tudorel pot fi vizionate in aceasta perioada si la Muzeul de Arta din Satu Mare in cadrul expozitiei colective Fotoetnografica 2014.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. Vasile

  Aha, deci de aceea pe domnu’ Tudorica il cam doare la patina de ce se intampla in consiliu local. Are treaba cu fotografiile. Faina pasiune, da daca ati avea aceeasi pasiune si la a face treaba pentru baimareni, ar fi perfect. Sau macar jumatate.

  Reply
 2. ioan

  O ce surpriza, marele om si consilier in salopeta este si artist? Sa fiu al naibii daca mai critic vreodata pe fotograf. Cat despre consilier, nene… mai cu spor si vigilenta ca avem cestiuni arzatoare la ordinea zilei. Jucati in piesa Mesteru Manole ca ce hotarati azi, se anuleaza maine. Domne da ce poliglot e tipu, patron, artist foto, iubitor de muieri, ce mai suntem blagosloviti cu asemenea specimene. Da la primaria baimareana cand expuneti dnu Tudorel ca m-as duce sa ma minunez si eu.

  Reply
 3. Mirabela

  Frumoasa prezentare , expozitie reusita si foarte bine documentata, locatia de exceptie. Felicitari .

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2