Expozitia “Nunta de la A la Z” 2018 – traditie si perseverenta!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Aflata la a XII-a editie, expozitia “Nunta de la A la Z” 2018 reprezinta o manifestare de succes organizata de o echipa competenta si inimoasa de la Camera de Comert si Industrie Maramures. Constienti de faptul ca in viata fiecarui om exista evenimente unice ca importanta sociala, specialistii in promovarea initiativelor antrepenoriale au gasit din nou solutia perfecta care sa satisfaca asteptarile si nevoile tinerelor familii.

Ca si in editiile precedente, viitoarele tinere familii insotite de apartinatori si prieteni au ocazia de a gasi intr-un spatiu bine organizat si structurat oferte complete pentru evenimentul major al vietii lor. Daca inainte de aparitia acestui concept mirii trebuiau sa alerge in numeroase locuri pentru a gasii o locatie, muzica, suportul foto-video si alte servicii necesare unui eveniment de calitate, Expozitia “Nunta de la A la Z” reprezinta spatiul unde gasesti grupate toate oportunitatile dorite.

Editia a XXI-a va reuni intr-o oferta colectiva tot ceea ce-ti doresti pentru un eveniment memorabil, de la oferte full service care inglobeaza toate activitatile posibile, pana la servicii individualizate ale unor firme de prestigiu din domeniul vestimentar, servicii de infrumusetare, decoratiuni florale, transport la eveniment, cursuri de dans, imprumuturi bancare si chiar posibilitatea de a alege destinatii exotice pentru calatoria de nunta. Un element deosebit de placut aspectual, dar si gustativ, asteptat cu mare nerabdare, il reprezinta oferta generoasa continand torturile, prajiturile si celelalte produse de patiserie, fara de care nici o nunta nu se poate considera reusita.

Preocupati de asigurarea unui standard cat mai ridicat al evenimentului, Camera de Comert si Industrie Maramures invita pe cei care mai doresc sa devina expozanti sa contacteze cat mai curand pe organizatori, celor inscrisi pana la data de 26 ianuarie fiindu-le acordat un discount special de 20%, in functie de dimensiunea si localizarea spatiului ales.

Va invitam pe toti cei interesati, dar si pe cei dornici sa petreaca o ora placuta de relaxare, sa viziteze o manifestare caracterizata prin competenta si profesionalism, sub genericul deja consacrat “Expozitia Nunta de la A la Z”, editia anului 2018, un eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie Maramures in perioada 16-18 februarie 2018, in locatia Centrului de Instruire si Marketing al Camerei de Comert si Industrie Maramures din Baia Mare, Aleea Expozitiei, nr. 5.

O nunta de vis se pregateste din timp!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole