Facebook a confirmat ca un contractant din Seattle a fost diagnosticat cu coronavirus

PNL

Facebook Inc a confirmat joi ca un contractant dintr-un birou din Seattle, Statele Unite, a fost diagnosticat cu coronavirus, gigantul din domeniul social media precizand ca sediul respectiv va fi inchis pana la data de 9 martie, informeaza Reuters.

”Un contractant cu sediul in biroul nostru din Stadium East a fost diagnosticat cu COVID-19”, a declarat o purtatoare de cuvant prin intermediul unui comunicat transmis prin e-mail.

Facebook a precizat ca angajatii sai au fost informati si ca personalul din toate birourile din Seattle au fost incurajati sa lucreze de acasa pana la sfarsitul lunii, titreaza Agerpres.

Orasul Seattle din statul Washington are cea mai mare concentratie de cazuri de coronavirus confirmate pana in prezent in Statele Unite. Retailerul online Amazon.com Inc a anuntat marti primul caz de coronavirus in randul angajatilor sai din Statele Unite.

Stirea despre cazul de infectare cu coronavirus al unui contractant Facebook a fost relatata initial de Bloomberg, noteaza Reuters.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1