Facebook a eliminat numarul de “like”-uri primite de postari in Australia

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Facebook a inceput vineri sa ascunda numarul de “like”-uri primite de postari pe reteaua de socializare in Australia, in cadrul unei testari care s-ar putea extinde la nivel mondial, relateaza dpa, informeaza AGERPRES.

Utilizatorii nu vor mai putea sa vada numarul de “like”-uri, de reactii si de vizualizari video la postarile altor persoane. Cu toate acestea, detinatorii conturilor vor putea vedea in continuare modul in care oamenii raspund la postarile lor.

“Este vorba despre scoaterea numarului din ecuatie, astfel incat oamenii sa se poata concentra asupra calitatii interactiunilor si a continutului, mai degraba decat asupra numarului de ‘like’-uri sau de reactii”, a declarat Mia Garlick, directorul pe probleme de comunicare al Facebook Australia pentru agentia de stiri australiana AAP.

Facebook a introdus butonul de “like” pentru prima data in februarie 2009, in timp ce alte reactii, intre care “sad” (trist) si “angry” (furios) au fost adaugate in 2016.

Peste un miliard de oameni folosesc Facebook la nivel mondial. Compania are aproximativ 16 milioane de utilizatori in Australia.

“Credem ca (Australia) este o tara extraordinara in care putem obtine un feedback cu adevarat important daca aceasta este o experienta valoroasa pentru persoanele care folosesc serviciile noastre sau nu”, a spus Mia Garlick.

In iulie, Facebook a lansat un test pentru ascunderea “like”-urilor pe Instagram, cealalta platforma de socializare a companiei, in Canada, care a fost apoi extins in Australia, Brazilia si in alte cateva piete importante.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2