Facebook anunta revenirea la normal dupa o pana majora

PNL

Reteaua sociala Facebook a anuntat, la inceputul zilei de joi, ca este din nou operationala 100% dupa o pana majora ce i-a afectat miercuri diferite servicii in lume (Facebook, Messenger, Instagram si WhatsApp), relateaza Agerpres.

Potrivit website-ului DownDetector, citat de France Presse, care inregistreaza pene afectand diferite servicii de internet, utilizatorii platformelor Facebook au vazut ca primele dificultati au aparut in jurul orei 12:00 GMT.

“Problema a fost de atunci rezolvata si ar trebui sa functionam din nou 100% pentru toata lumea”, a anuntat reteaua sociala pe Twitter la 00:06 GMT joi, exprimandu-si regretul pentru “orice neplacere” legata de aceasta pana.

Un purtator de cuvant al Facebook, care a vorbit de asemenea in numele Instagram si WhatsApp, a explicat ca o “operatiune de mentenanta” a provocat accidental intreruperea functionarii, impiedicand partajarea fotografiilor si videoclipurilor, potrivit mass-media americane.

Mii de utilizatori din diferite regiuni ale lumii s-au plans de problema intampinata, in special in Europa si America de Nord, potrivit DownDetector. Persoane fizice, dar de asemenea intreprinderi si organizatii au fost afectate.

“Da, suntem afectati de #instagramdown (#panainstagram) si noi”, a scris pe Twitter CIA. “Nu, nu noi am provocat-o. Nu, nu va putem ajuta. Ati incercat sa opriti si sa reporniti?”.

La mijlocul lunii martie, Facebook a cunoscut cea mai lunga pana din istoria sa de aproape 24 de ore, din cauza unei probleme a serverelor, provocand diferite reactii pe internet prin intermediul altor retele.

Facebook sustine ca are 2,7 miliarde de utilizatori activi lunar pe toate platformele sale.

Contactata de AFP, Facebook nu a oferit detalii despre aceasta pana miercuri noapte.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2