Facebook Dating – lansat în România

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Facebook Dating - lansat în România

Conform profit.ro la mai bine de un an după ce a fost lansat în Statele Unite, Facebook Dating ajunge pe bătrânul continent, inclusiv în România.

Facebook Dating folosește datele pe care le are despre utilizatorii rețelei sociale pentru a facilita apropierea dintre cei care au interese, hobby-uri sau grupuri comune de prieteni.

Utilizatorii Facebook interesați de acest serviciu, disponibil ca o secțiune dedicată în aplicația rețelei sociale, trebuie mai întâi să-și configureze propriul profil de Facebook Dating.

După crearea profilului, aceștia pot publica aici postări și story-uri, pot participa la evenimente și lua legătura cu alți utilizatori. Ca o măsură de securitate, comunicarea directă se face doar în scris. O facilitate aparte este “Secret Crush”. Este o listă privată în care pot fi adăugate până la 9 persoane de care utilizatorul este interesat. Dacă una din cele 9 persoane îl adaugă la rândul ei pe utilizator în lista “Secret Crush”, este creată automat o conexiune.

Facebook Dating va concura cu Tinder și celelalte aplicații matrimoniale, însă va fi gratuit. Cu cele 32 de țări europene în care tocmai a intrat, serviciul Facebook Dating este acum disponibil în 52 de țări. Facebook spune că, până acum, în cele 20 de țări în care era disponibil, a creat peste 1, 5 milioane de conexiuni.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2