Facebook isi ajuta utilizatorii sa-i uite mai usor pe fostii parteneri

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

facebook-inc-news-feedFacebook a inceput sa testeze joi o serie de instrumente optionale ce permit utilizatorilor sa limiteze interactiunile pe reteaua sociala cu fostii lor parteneri.

Cu ajutorul noilor instrumente vor putea fi vazute mai putin pe Facebook numele sau fotografia de profil a unui fost partener fara a-l scoate din lista de prieteni sau a-l bloca, precizeaza compania americana intr-un mesaj postat pe blog-ul sau oficial, citat de AFP.

Reteaua de socializare propune de mult timp utilizatorilor sai sa-si precizeze situatia amoroasa, oferind, pe langa celebrul „intr-o relatie complicata”, optiunea de a se declara „celibatar” sau „in relatie” (in acest ultim caz cu o serie de alte variante, cum ar fi „logodit”, „casatorit”, „in uniune civila” si chiar „divortat” sau „despartit”).

Noile instrumente sunt declansate atunci cand un utilizator modifica statutul situatiei amoroase pentru a semnala ca o relatie este incheiata. Facebook propune apoi o serie de optiuni.

Utilizatorul poate alege sa limiteze aparitia in sectiunea Noutati a profilului sau a postarilor fostilor parteneri sau sa continue sa le urmareasca activitatea la fel ca inainte. In acelasi mod, poate decide, sau nu, sa ascunda fostului partener propriile fotografii, clipuri si actualizari de stare. Și un al treilea instrument ofera posibilitatea de a edita, daca este necesar, in bloc sau de la caz la caz, postari vechi, pentru a elimina astfel identificari pe fotografii ale cuplului.

„Incepem sa testam aceste optiuni in SUA pe dispozitive mobile si vom face schimbari si vom extinde disponibilitatea lor in functie de ceea ce vor spune utilizatorii”, a informat Facebook, care a precizat ca toate aceste aplicatii sunt optionale. Grupul a explicat ca va face schimbarile si va extinde implementarea lor in functie de feedback-ul utilizatorilor.

agerpres

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2