Facebook a lansat Facebook At Work, o aplicatie prin care concureaza cu reteaua LinkedIn

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

laptopFacebook a lansat, miercuri, Facebook At Work, o aplicatie care le permite companiilor sa isi creeze propriile retele de socializare, dedicate propriilor angajati, potrivit techcrunch.com.

Aceste retele de socializare pe care companiile pot sa le creeze prin intermediul aplicatiei Facebook At Work vor arata si vor functiona precum reteaua de socializare Facebook.

Totodata, aceasta aplicatie este realizata astfel incat sa furnizeze o posibilitate pentru utilizatori sa comunice si este o alternativa pentru e-mailuri si pentru site-urile de intranet folosite in companii, conform www.bbc.com.

Potrivit Facebook, informatiile publicate pe aplicatia Facebook At Work vor fi securizate, fiind confidentiale si pastrate separat de profilurile personale al angajatilor.

Aplicatia poate fi descarcata de pe dispozitivele cu sisteme de operare iOS si Android, o versiune a Facebook at Work fiind accesibila si pe pagina principala a Facebook, conform site-ului specializat techcrunch.com.

Presa internationala anunta inca din luna noiembrie 2014 ca Facebook pregateste lansarea unei retele de socializare pentru profesionisti, care va concura cu LinkedIn si va permite utilizatorilor sai sa isi separe profilurile personale de conturile profesionale.

Pe de alta parte, si LinkedIn a anuntat recent ca planuieste sa lanseze o noua aplicatie care sa ii ajute pe utilizatorii sai sa distribuie informatii profesionale, potrivit www.bbc.com.

Facebook este cea mai mare retea de socializare din lume, avand 1,35 de miliarde de utilizatori activi in fiecare luna, fapt care inseamna ca aproape jumatate din populatia conectata la internet la nivel mondial foloseste aceasta platforma macar o data pe luna, dupa cum relata la sfarsitul lunii octombrie publicatia The Wall Street Journal.

Reteaua de socializare LinkedIn, fondata in 2002, pune in legatura profesionisti si companii si ofera informatii legate de locurile de munca si oportunitatile de angajare.

Companiile care recruteaza personal platesc comisioane pentru a gasi candidati prin intermediul site-ului, care are 313 milioane de membri, dupa cum relata in luna august 2014 Bloomberg.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2