Facebook a lansat o functie speciala

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Facebook a anuntat in cursul zilei de ieri faptul ca a atins un nou record de utilizatori activi lunar, nu mai putin de 2 miliarde de persoane folosind aplicatia in fiecare luna. Vorbim despre ceva incredibil realizat de catre compania Facebook si poate doar Google are la fel de multe persoane care folosesc Google Search in fiecare luna in lumea intreaga, pentru ca alta companie sigur nu are asa ceva.

Pentru ca atingerea unui asemenea record este un eveniment care trebuie sarbatorit, cei de la Facebook au decis sa lanseze si o functie speciala pentru utilizatorii care-i folosesc reteaua. Mai exact, cei de la Facebook au lansat campania Good Adds Up, care promoveaza oamenii si companiile care a influentat intr-un mod pozitiv comunitatile din care fac parte.

Facebook vrea sa arate modurile in care reteaua sa de socializare a reusit sa adune impreuna oamenii din intreaga lume, initiativa in sine fiind una foarte buna. Pentru ca functia este una majora, cei de la Facebook vor afisa in news feed-urile utilizatorilor clipuri video personalizate cu momentele importante din viata acestora, alegand poze si clipuri video speciale din timeline-ul lor.

Separat de acestea, compania Facebook le va trimite utilizatorilor si multumiri speciale de fiecare data cand folosesc butonul Love pentru a aprecia o postare. La fel se va intampla si cand o persoana ii ureaza La Multi Ani unei alte persoane prin intermediul Facebook, sau creeaza un grup in care sa intre mai multe persoane, toate aceste functii aducand oamenii mai aproape unii de ceilalti.

Citeste articolul integral pe idevice.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1