Facebook Messenger, apeluri video gratis in 18 tari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

facebook-inc-news-feedFacebook Messenger, serviciul de mesagerie instant al acestei retele de socializare, permite, incepand de marti, efectuarea de apeluri video gratuite, scrie hit.ro.

O pictograma reprezentand o micuta camera video a aparut marti in ferestrele de dialog ale serviciului Facebook Messenger, informeaza Le Figaro.

Dupa ce a introdus anul trecut in functiile sale posibilitatea realizarii de apeluri audio, serviciul de mesagerie instant al retelei Facebook ofera utilizatorilor sai si posibilitatea de a efectua apeluri video.

Aceasta functie a fost lansata marti in 18 tari, pentru utilizatorii care folosesc dispozitive mobile cu sisteme de operare Android si iOS.

O functie video exista deja pe versiunea web a retelei Facebook inca din 2011. Ea a fost lansata in parteneriat cu Skype, insa aceasta cooperare a fost oprita dupa ce Facebook a inceput sa isi foloseasca propria tehnologie, in 2013.

Prin aceasta noua functie, Facebook Messenger va face o concurenta directa serviciului Skype, a carui activitate se bazeaza tocmai pe realizarea de apeluri video gratuite.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2