Facebook va concura LinkedIn, printr-o noua functie care permite gasirea unui loc de munca

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Facebook va incepe sa permita companiilor sa publice oferte de angajare, iar internautilor sa isi depuna aplicatiile pentru un post direct pe reteaua de socializare, intrand astfel in concurenta cu LinkedIn (grupul Microsoft), informeaza AFP, transmite AGERPRES.

Noua functie este destinata in principal IMM-urilor. Potrivit retelei de socializare, functia a fost deja testata in unele parti din SUA si urmeaza sa fie lansata la scara larga in urmatoarele saptamani in restul tarii si in Canada.

Intr-un mesaj postat pe site-ul sau miercuri, compania explica ca internautii vor putea gasi locuri de munca direct pe pagina de Facebook a companiei care le-a publicat sau adunate sub o noua eticheta, creata special in acest sens de retea. De asemenea, unele oferte „sponsorizate” ar putea aparea chiar in News Feed, asa cum se intampla deja in cazul reclamelor.

La fiecare anunt, va fi posibil sa faceti clic pe un buton pentru a deschide un formular de aplicare la postul respectiv. Formularul va fi pre-completat cu informatii colectate din profilul Facebook al utilizatorului in cauza, insa acesta va putea fi modificat de acesta inainte de a fi trimis catre companie.

La randul lor, companiile vor putea contacta persoanele care au aplicat la un post prin intermediul Messenger, aplicatia de mesagerie instant a Facebook.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2