“Faceti loc, taranistii intra-n joc!”, sloganul de campanie al PNTCD Maramures

PNTCD Maramures si-a inceput campania electorala printr-o conferinta de presa, in care presedintele partidului, Doru Dancus, a prezentat o parte din candidatii la Consiliul Local Baia Mare si Consiliul Judetean, cat si pe candidatii la primariile din mai multe localitati. Printre acestia, Simion Ciurte, Nicolae Misulec, Dan Hotico, Loredana Ofrim sau Doru Zaharie.

Totodata, in cadrul intalnirii au fost prezentate si sloganele de campanie: “Faceti loc, taranistii intra-n joc!” si “Taranistii n-o muritu, numa un pic s-o hodinit”, dar si un imn.

Presedintele Doru Dancus a tinut sa afirme ca obiectivul vizat este castigarea a cel putin trei primarii si intrarea in consiliile locale si cel judetean a 50 de taranisti.

Totodata, o delegatie importanta a partidului va fi prezenta sambata la cimitirul Saracilor din Sighetu Marmatiei, unde va avea loc comemorarea mai multor episcopi greco-catolici. In cursul zilei de duminica, va avea loc lansarea candidatilor la Primaria Poienile de Sub Munte, dar si a celor de la Tautii Magheraus, unde fostul liberal Dorel Iacob vizeaza postul de primar.

Mai in gluma, mai in serios, patronul clubului de fotbal FC Maramures Universitar Baia Mare, Dan Hotico, care va candida pentru un loc in Consiliul Judetean, a spus ca pe langa cele doua mesaje de campanie ar merge si “taranistii pun suflet”.

“Sper sa nu dezamagesc, iar pe langa mesajele taranistii intra in joc si taranisii n-o muritu, numa un pic s-o hodinit, ar merge si sloganul care, in momentul de fata, este in voga: taranistii pun suflet. O vorba taraneasca din batrani spune ca vorba-i vorba, dar sa trecem la fapte”, a precizat Dan Hotico.

Vlad HERMAN

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *