Facilitati pentru pensionarii din Baia Sprie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primaria Baia Sprie ii sprijina pe pensinari sa circule, cu cheltuieli mai mici, pe mijloacele de transport in comun, ale societatii Urbis. Daca pana acum au suportat costul biletului in intregime, varstnicii platesc, acum, doar 2 lei, din Baia Sprie pana in Baia Mare.

Este vorba despre varstnicii care au implinit varsta de 70 de ani. Acestia beneficiaza de unele facilitati pentru transportul in comun, pana la Baia Mare, dar si din Baia Mare in Baia Sprie. ,,Dupa ce am discutat cu conducerea Urbis am ajuns la o intelegere prin care varstnicii care utilizeza mijloacele de transport in comun, sa beneficieze de o reducere la biletul de calatorie. Astfel, vor achita doar 2 lei, pentru o calatorie pe ruta Baia Sprie – Baia Mare, iar diferenta va fi suportata din bugetul local”, spune primarul Tiberiu Barkoczi.

In plus, baisprienii vor putea utiliza acel bilet si pe alte rute pe care circula mijloacele de transport in comun ale societatii Urbis. Facilitatea este valabila timp de o ora, perioada considerata de autoritati suficienta pentru ca pensiunarul sa ajunga la destinatia dorita. S-a luat aceasta masura pentru ca biletul sa nu poata fi instrainat altor persoane pe parcursul zilei respective.

,,Este bine ca s-a revenit cu aceasta masura, fiindca suntem multi in situata in care ne deplasam la spital, Casa Judeteana de Pensii, Casa de Asigurari de Sanatate sau in alte locuri, iar banii pe care ii avem sunt limitati. Aceast sprijin este bine venit si ne bucuram foarte mult”, spune pensionara Ileana Bodea.

Vasile Gherman

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2