Familia Nan din Maramures a pierdut procesul cu statul norvegian

Reclame home 1
Reclame home 1

familie maramuresFamilia Nan a primit decizia finala in procesul care a avut loc saptamana trecuta in Norvegia. Din pacate, familia de maramureseni a pierdut procesul. Instanta si-a motivat decizia astfel: parintii nu au vrut sa recunoasca faptul ca si-au batut copiii, anunta activenews.ro.

Din 27 octombrie, de cand copiii familiei Nan au fost plasati intr-o alta familie, parintii au adunat mai multe dovezi pentru a dovedi ca si-au crescut in mod corespunzator cei doi copii.

La procesul impotriva Protectiei copilului din Norvegia, familia Nan a fost sustinuta de reprezentanti ai Ministerului Afacerilor Externe, dar si de o delegatie de parlamentari romani, membri ai Comisiei pentru romanii din afara granitelor tarii din cadrul Camerei Deputatilor.

Familia Nan a cerut Barnevernet repunerea in drepturile parintesti.

Ce se intampla acum, dupa decizia revoltatoare a instantei? Se pare ca autoritatile din Sieu, localitatea de origine a celor doi parinti, impreuna cu Ministerul Afacerilor Externe, ar urma sa solicite repatrierea celor doi copii si plasarea lor in familia unor rude de gradul 1 pana la gradul 4, mai scriu cei de la activenews.ro.

Foto: adevarul.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. Attila

  Da, era de asteptat. Eu insa as sugera ca familia Nan sa publice integral hotararea instantei, sa vedem noi care sunt motivele. Ca nu au vrut sa recunoasca agresiunea e doar un aspect, cel esential este insa ca statul norvegian a dovedit ca si-au batut copiii. Iar povestile cu repatrierea sunt aburi grosi, nu are competente statul roman in privinta hotararilor judecatoresti din Norvegia.

  Reply
 2. Zoli

  Un lucru e cert:nu ti-a placut in tara si ai mers dincolo,o.k.!Dar daca tot stai intr-o tara straina,pai atunci respecta la naiba legile de acolo!Canalele Tv si radio din Romania scot prea multe ”victime”,”romani,conationali de-ai nostri” pe banda rulanta:o familie care nu respecta legile din tara lor adoptiva,alt mucos care cara droguri si le introduce intr-o tara unde cazul se pedepseste cu moartea,peste tot sunt numai ”victime” de care ar trebui sa ne fie mila!Bine,nici unuia dintre noi nu i-ar placea sa i se intample una ca asta,dar esentialul:oriunde mergi,respecta legile acelui stat!Punct!La stiri in primul rand ar trebui sa se precizeze ca persoana xy n-a respectat legile si din cauza asta a ajuns unde a ajuns,nu sa indobitociteze turma de oi care se agita degeaba in fata ecranelor Tv!

  Reply
 3. Attila

  Dar nu mai e de interes cazul nan? Patriarhia nu mai da nimic pe surse? Vedeti ca in adevarul au noutati, un nou abuz al autoritatilor norvegiene, au plasat cei 2 copii in familii diferite.

  Reply
 4. dilau

  prietene dolha, asa ceva chiar nu se poate. eu zic sa te mai duci odata in norvegia dar neaparat sa-l iei si pe prietenu ciprian – redactorul nostru sef 100% – poate totusi se lamureste si el cam cum stau lucrurile.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole