Familia regala britanica a publicat lista cadourilor primite in 2013

Reclame home 1
Reclame home 1

Familia regala britanica a publicat lista cadourilor primite oficial in 2013. Printre cele mai ciudate se numara un pitic de gradina, o turta dulce in forma de catedrala si o macheta din ciocolata a castelului Windsor, relateaza agentia Belga citata de Agerpres.

Potrivit listei oficiale publicate miercuri de serviciile palatului Buckingham si Clarence House, regina Elisabeta a II-a primit anul trecut peste 70 de cadouri, printre care portretul sau gravat in trunchiul unui copac, oferit de un parlamentar din Sri-Lanka, si un abonament la metroul londonez tiparit cu ocazia celei de-a 150-a aniversari a transportului subteran din capitala britanica.

Presedintele Emiratelor Arabe Unite (EAU), seicul Khalifa Bin Zayed, i-a daruit reginei o rama foto de aur, batuta cu pietre pretioase, fixata pe un ou de strut, precum si un colier de perle naturale din Golf. Presedintele croat Ivo Jospiovici i-a oferit suveranei trei sticle de vin, iar firma de dulciuri Mars, o macheta din ciocolata a castelului Windsor.

Cadourile pot fi refuzate daca sunt considerate nepotrivite sau daca ‘l-ar putea face pe membrul familiei regale sa se simta dator’. Cadouri personale pot fi considerate doar cele cu o valoare mai mica de 150 de lire sterline (180 de euro).

Printesa Anne a primit anul trecut, printre altele, un pitic de gradina si un ingeras de plastic, iar printul Andrew, duce de York, un cos de ciocolata, rahat turcesc, sampanie, ceai, o turta dulce in forma de catedrala, pricomigdale si un urs de ciocolata.Printul Charles, care implinit 65 de ani in timpul vizitei oficiale in India, a primit acolo cateva cutii cu ceai, statuete reprezentand elefanti si o sticla de parfum.

Michele Obama, prima doamna a SUA, i-a oferit printului Harry, cu ocazia vizitei acestuia la Casa Alba din luna mai, un bluzon de piele maro, model pentru piloti.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole