Fara tichete de masa sau vouchere de vacanta pana in martie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

foto-tichete-de-masaBugetarii nu vor primi in perioada ianuarie – februarie tichete de masa, tichete cadou, vouchere de vacanta si anumite indemnizatii speciale, potrivit OUG 99/2016, ale carei prevederi au intrat in vigoare prin publicarea in Monitorul Oficial, la finalul lunii decembrie.

Masurile sunt prevazute in articolul 9 al ordonantei de urgenta.

Persoanele care lucreaza la stat nu beneficiaza nici in perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2017 de anumite indemnizatii si suplimente la salariu, potrivit articolului respectiv din OUG 99.

In ordonanta se arata ca, nici in aceasta perioada nu se acorda personalului din cadrul institutiilor si autoritatilor publice (centrale si locale) premii, tichete de masa, tichete cadou ori vouchere de vacanta. Practic, este o continuare a situatiei din anii precedenti, intrucat nici anul trecut si nici in 2015, bugetarii nu au beneficiat de acestea, explica avocatnet.ro.

Totusi, persoanele care lucreaza in institutiile publice finantate integral din venituri proprii pot primi tichete de masa, potrivit OUG nr. 99/2016. De asemenea, se pot acorda premii pentru sportivii si colectivele tehnice care au obtinut performante deosebite la actiunile sportive internationale, precum si pentru elevii, studentii, cercetatorii si profesorii care au obtinut distinctii la olimpiadele si concursurile internationale.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2