Femei agresate la Coaș, Borșa și Tăuții Măgherăuș

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Polițiștii din Borșa, Tăuții Măgherăuș și Secția 1 Poliție Rurală Groși au emis în cursul zilei de ieri, 12 ianuarie, trei ordine de protecție provizorii pe numele a trei bărbați care și-au agresat partenerele de viață.

Astfel, la Coaș o femeie în vârstă de 36 de ani a fost agresată de fostul soț, în vârstă de 40 de ani, pe fondul geloziei şi al consumului de alcool. Tot sub influența băuturilor alcoolice a devenit agresiv și un bărbat din Borșa în vârstă de 41 de ani care și-a amenințat soția cu moartea, conform IPJ.

La Tăuții Măgherăuș, o femeie în vârstă de 38 de ani care plecase de acasă din județul Dolj din cauza agresiunilor repetate ale soțului și se refugiase la rude în comuna Bozânta Mare, a sesizat poliția după ce soțul acesteia a găsit-o.

În toate cazurile polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie și, constatând că situațiile prezintă riscuri iminente asupra vieţii şi integrităţii victimelor, au emis și ordine de protecție provizorii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *