Femeia care a impins o tanara pe linia de metrou, arestata preventiv pentru 30 de zile

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Magdalena Serban, femeia de 36 de ani care a impins o tanara pe linia de metrou in statia Dristor I, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, informeaza AGERPRES.

Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva, insa este executorie, astfel incat Magdalena Serban va fi dusa in arest.

Femeia a fost pusa sub acuzare de procurorii Parchetului Capitalei pentru savarsirea infractiunilor de omor calificat si tentativa de omor.

Procurorii sustin ca, marti, in jurul orei 19,54, in timp ce se afla pe peronul statiei de metrou Dristor 1, Magdalena Serban a impins o tanara spre liniile de metrou, iar dupa ce victima a cazut pe sine, in timp ce aceasta incerca sa se agate de marginea peronului, a lovit-o in zona capului cu piciorul. Urmare a acestor actiuni, tanara a fost lovita de trenul ce intra in statie si a decedat.

Femeia a fost implicata, cu cateva ore inainte, intr-un incident cu o alta tanara, pe care a impins-o spre linia de metrou in statia Costin Georgian, insa aceasta nu a patit nimic.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2