Femeie accidentata mortal de o masina, la Borsa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sambata, 19 ianuarie, pe raza orasului Borsa s-a inregistrat un accident de circulatie in urma caruia o persoana si-a pierdut viata.

Primele verificari efectuate de politisti au relevat ca un tanar de 30 de ani din oras, care conducea un autovehicul pe strada 22 Decembrie, a surprins si accidentat o femeie care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nemarcat corespunzator si fara sa se asigure.

In urma impactului, femeia, in varsta de 70 de ani, a decedat. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest si s-a constatat ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile, urmand ca la finalizarea lor sa propuna masuri legale.

„Politistii rutieri sunt in permanenta pe drumurile publice si desfasoara activitati pentru descurajrea comiterii de infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice.

Avand in vedere ca, din cauza depunerilor de zapada, se circula mai greu pe drumurile judetene, va recomandam sa adaptati permanent viteza de rulare la conditiile de drum si trafic, evitati sa actionati brusc frana si mecanismele de directie, deoarece puteti derapa foarte usor. Folositi cu precadere frana de motor. Nu efectuati depasiri riscante iar pe portiunile acoperite cu polei aveti grija sa nu virati si sa franati in acelasi timp!

La aceasta ora pe raza judetului Maramures nu sunt drumuri restrictionate. Nu plecati la drum fara anvelope de iarna, lanturi si material antiderapant! Atentie deosebita necesita si sistemul de ventilatie-dezaburire al parbrizului si lunetei masinii care trebuie sa functioneze foarte bine. Lumionile de intalnire sa fie aprinse ziua pe toate categoriile de drumuri.

Politistii rutieri sunt la datorie pentru remedierea oricaror probleme care ar putea aparea pe drumurile publice.
Va uram drum bun, fara evenimente nedorite!”, spun reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2