Femeie agresată de concubin în stația de autobuz, la Sighetu Marmației

Luni, ora 15.35, poliţiştii din Sighetu Marmației au fost sesizaţi cu privire  la faptul că o femeie a fost agresată într-o staţie de autobuz. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat victima ca fiind o femeie de 30 de ani din municipiu şi agresorul, concubinul acesteia, un bărbat de 31 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de violență în familie, fiind emis ordin de protecție provizoriu, potrivit IPJ Maramureș.

 Tot ieri, la ora 18.30, poliţiştii din Baia Mare au fost solicitaţi de către o femeie să intervină la un scandal produs în trafic pe strada Vasile Alecsandri. Aceasta a precizat că în timp ce se afla în autoturism, în faţa ei a oprit brusc un alt autoturism, deţinut de soţul acesteia, un bărbat de 32 ani, care i-a blocat deplasarea şi a făcut scandal.

De asemenea femeia a relatat că în ultima perioadă, de când soţul a aflat că ea doreşte să divorţeze, a urmărit-o în repetate rânduri, provocându-i astfel o stare de temere și de nelinişte.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de hărţuire, fiind emis ordin de protecție provizoriu.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1