Femeie de 75 de ani din Bicaz, agresata de propriul fiu. Ce au decis politistii

Marti, 26 noiembrie, politistii Sectiei 3 Politie Rurala Farcasa au fost sesizati cu privire la comiterea unei fapte de violenta domestica.

O femeie de 75 de ani, din cOmuna Bicaz, a relatat ca a fost agresata si amenintata de fiul sau, pe fondul consumului de alcool. Pentru protejarea victimei, pe numele agresorului, in varsta de 48 de ani, a fost emis ordin de protectie provizoriu. Totodata, politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie.

Tot ieri, o femeie i-a sesizat pe politistii Sectiei 4 Politie Rurala Leordina ca sotul sau provoaca scandal la domiciliu. Deplasati de urgenta la fata locului, politistii au constatat ca un barbat de 46 de ani, care se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a provocat distrugeri in locuinta si si-a amenintat sotia si cei doi copii, potrivit IPJ.

Totodata politistii au stabilit ca agresorul a incalcat un ordin de protectie emis de Judecatoria Viseu de Sus. In cauza a fost intocmit dosar penal si se desfasoara cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de amenintare si nerespectarea hotararilor judecatoresti.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1