Fericire pentru primării. Ionel Bogdan: ”Am alocat astăzi peste 26 de milioane de lei pentru proiectele de dezvoltare a comunităților locale din Maramureș”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Consiliul Județean Maramureș a alocat în ședința extraordinară de miercuri, 9 iunie, suma de 26 milioane lei pentru proiectele de dezvoltare a comunităților locale din județ.

De exemplu, banii alocați pentru orașul Borșa se vor duce pentru pârtia de schi și telegondola din localitate, în timp ce cătunul Cornățea va beneficia de racordare la curent electric, ca urmare a sumelor repartizate de CJ.

”Am alocat astăzi peste 26 de milioane de lei pentru proiectele de dezvoltare a comunităților locale din Maramureș, în cadrul ședinței Consiliului Județean. Cu acești bani susținem proiectele de infrastructură care necesită cofinanţare locală, dar și proiecte esențiale pentru cetățeni, pentru a le asigura condiții decente de trai.

Alocăm bani pentru pârtia de schi și telegondola de la Borșa, pentru parcul din Sighet, pentru drumuri locale la Breb și Lăpușul Românesc, pentru un nou dispensar la Cernești, pentru pod la Rona de Sus, teren de sport la Sălsig și racordarea la curent electric a locuitorilor din Cornățea, un loc binecuvântat de Dumnezeu, dar în care copiii învață și astăzi la lumina lămpii sau lumânării.

Acestea sunt doar o parte dintre proiectele pe care le vom finanța din fondurile aflate la dispoziția Consiliului Județean. Sunt proiecte esențiale pentru comunitățile locale și importante pentru a asigura condiții mai bune turiștilor care ne trec pragul pentru a se bucura de frumusețile Maramureșului și de ospitalitatea noastră”, spune Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2