Festivalul Castanelor va costa municipalitatea 2.200.000 lei. Suma este de patru ori mai mare comparativ cu 2016

Suma a fost aprobata la ultima sedinta de Consiliu Local desfasurata vineri, 16 iulie 2017. Tot atunci, consilierii au aprobat si schimbarea denumirii evenimentului. Sarbatoarea se va desfasura in intervalul 21-24 septembrie 2017.

De precizat ar mai fi faptul ca, in proiectul de hotarare la articolul 3 s-a prevazut schimbarea denumirii “Sarbatoarea castanelor” in “Festivalul Castanelor”.

Astfel, de acum, evenimentul cultural baimarean se va numi “Festivalul Castanelor”.

Referitor la banii alocati, adica 2.200.000 de lei, trebuie sa va spunem ca suma este de patru ori mai mare comparativ cu bugetul care s-a dat anul trecut, atunci cand Catalin Chereches nu si-a putut exercita mandatul de primar. In 2016, suma alocata acestui eveniment cultural a fost de 550.000 de lei.

Pentru anul in curs, autoritatea publica spera sa adune 1 milion de lei din sponsorizari si 1 milion de lei din spatiile care urmeaza sa le inchirieze.

Proiectul de hotarare privind aprobarea organizarii de catre Municipiul Baia Mare a evenimentului “Festivalul Castanelor” 2017, in perioada 21-24 septembrie a avut vot favorabil de la 18 consilieri locali, insa au fost si 2 abtineri.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

  1. george

    Iar apare grandomania care alimenteaza cu circ prostimea. Numai paine si mici trebuie sa-si cumpere amaritii, ca de cascat ochii pe strada pot face gratuit.

    Reply
  2. A.C

    Un jumatate milion de euro,pentru dant si voie buna.ZERO lei pentru a atrage un nou investitor.Zilnic mai auzi ca au emigrat baimareni,in lume,oameni care nu se vor mai intoarce niciodata.Sunt bune panselutele,sensurile giratorii,parcarile,etc dar nimic,nimic pentru un trai mai bun,locuri de munca,concurenta pe piata muncii,etc.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1