Festivalul Narciselor din Repedea, la a XII-a editie

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Sambata, 17 si duminica 18 mai, comuna Repedea a celebrat cea de-a XII-a editie a Festivalului Narciselor, festival organizat inca din anul 2001.

In acest an insa, pe langa festivalul sarbatorii narciselor, localnicii s-au bucurat si de un eveniment mult asteptat si anume inaugurarea retelei de alimentare cu apa a comunei Repedea, unde, alaturi de primarul Pavel Tiudic, au participat patru preoti, candidatul la functia de parlamentar european, Norica Nicolai, vicepresedintii Consiliului Judetean, Gabriel Zetea si Emil Marinescu, o serie de senatori si deputati si directorul Electrica Baia Mare, Doru Lese, care a facut posibila terminarea investitiei.

Proiectul alimentarii cu apa a valorat 1.000.000 de euro si a fost inceput in anul 2006, licitatia fiind atribuita in 12.07.2007.

Pentru finalizarea lucrarilor au mai fost necesari 110.000 de euro, pentru racordul la energia electrica.

La eveniment au participat peste 200 de ucrainieni, care si-au exprimat dragostea pentru Romania si dorinta intrarii in Comunitatea Europeana alaturi de tara noastra.

Alina BOHĂŢEL

Reclame home 1
Data curenta: ’19/10/2019’

Related posts

7 Comments

  1. STEKO

   oare citi din ,,pritenii”tai actuali vor ramine,,prietenii tai”sa zicem peste doi ani?stii,prietenii sint pentru o viata,restul intra si ies din viata ta in functie de interese…

   Reply
  2. dilau

   prietene ion beuca, asculta-ma, e preferabil sa te injure lumea decit sa te lauzi singur.auzi, am impresia ca in mandatul asta de cj-ist ai cam facut burta.cu inca un mandat sigur depasesti suta.:))).

   Reply
 1. Ion Beuca

  Nu ma laud, suntem totusi in campanie electorala. Chestiunea cu burta este adevarata si va multumesc pentru atentionare.Acum imi dau seama ce inseamna sa ai prieteni virtuali care iti vor binele.Trebuie sa fac ceva in privinta asta, nu din pricina de estetica, ci din motive de sanatate.Medicul cardiolog mi-a spus la fel.

  Reply
  1. dilau

   prietene ion beuca, vad ca ai ajuns sa nu dormi noaptea.stiu ca e lupta mare dar sa aburesti la 5 dimineata nu mi se pare tare normal.:))).cred ca ai vrut sa afli cit scoate pnl-ul la alegeri si ai calculat media ultimelor sondaje. eu zic sa renunti, daca nu vrei sa ajungi sa-ti pui scobitori in ochi.cardiologul tau a uitat sau ia fost jena sa-ti spuna – “domnule beuca, inca se mai poate face ceva, sansele insa scad la zero daca,cumva, va ginditi sa ajungeti presedinte la cj”-.:))).

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *