Fetele de la CS Minaur castiga la scor de rugby meciul din prima etapa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Meci fara istoric in prima etapa a Diviziei A, seria B. Echipa feminina a CS Minaur Baia Mare a castigat categoric confruntarea cu ACS Chisul Chisineu Cris.

Desfasurat in prezenta a aproximativ 500-600 de suporteri, meciul a parut ca va fi echilibrat in primele 4-5 minute. Pentru adversarele noastre au fost singurele momente in care au reusit sa se mentina aproape. A urmat un galop de sanatate in care baimarencele au reusit ”consecutive” de 4 si chiar 6 goluri. Practic, in prima repriza miza a fost aceea de a avea in permanenta un numar dublu de goluri marcate, fata de cele primite (8-4, min. 10; 12-6, min. 16; 14-7, min. 20; 20-10, min. 29). La pauza scorul inregistrat pe tabela a fost de 21-10.

Aradencele sunt cele care marcheaza primele in a doua parte, insa de aici si pana la final acestea concretizeaza pe tabela in medie un gol la 5 minute. Fetele noastre reusesc sa inscrie din nou cate 4,5,6 goluri consecutive, astfel incat obiectivul a ramas doar acela de a depasi 40 de goluri marcate. O repriza secunda fara istoric si fara miza in care am mai introdus mingea in poarta de 23 de ori si am primit doar 7 goluri. Scor final 44-17.

Antrenoarele Simona Maior Pasca si Ioana Marta au rulat intreg lotul si singurele care nu si-au inscris numele pe lista marcatoarelor au fost portaritele. Am jucat din nou foarte bine pe extreme de unde am marcat nu mai putin de 18 goluri.

E adevarat ca la fel de bine a mers si jocul pe contraatac, cel putin jumatate din goluri fiind marcate astfel si datorita unei aparari eficiente care a interceptat multe mingi pe atacul adversarelor. Trebuie sa recunostem ca s-a si ratat destul de mult, insa in conditiile diferentei linistitoare de scor acest lucru nu a afectat jocul echipei. De remarcat pofta de joc a Alexandrei Pricop, care a fost golghetera meciului cu 8 reusite.

CS Minaur Baia Mare – ACS Crisul Chisineu Cris: 44 – 17 (21 – 10)
Arbitri: Bogdan Gherman si Florin Horoba (Bistrita)
Aruncari de la 7m: 5/2 (transformate 5-2)
Minute de eliminare: 2/8

CS Minaur: Portari: Cristina Enache (7 interventii), Andreea Nastasa (13), Monica Rusu (8) Alexandra Pricop – 8 goluri (2 din 7m), Iulia Bledea – 6 (1 din 7m), Andrada Preda – 6, Andreea Tecar – 5 (1 din 7m), Andreea Lipara – 4, Yuliia Zaremba – 3, Andryana Naumenko – 2, Daiana Gaiu – 2, Yuliia Poradnyk – 2, Mariana Mykytei – 2, Cristina Andrita – 2 (1 din 7m), Oana Bondar – 1, Oana Bidascu – 1. Antrenor principal – Simona Maior Pasca, antrenor secund – Ioana Marta.

In etapa urmatoare fetele joaca in deplasare cu CS Dacia Mioveni 2012, sambata 23 septembrie, de la ora 17.00.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2