Fetele de la CS Minaur castiga la scor de rugby meciul din prima etapa

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Meci fara istoric in prima etapa a Diviziei A, seria B. Echipa feminina a CS Minaur Baia Mare a castigat categoric confruntarea cu ACS Chisul Chisineu Cris.

Desfasurat in prezenta a aproximativ 500-600 de suporteri, meciul a parut ca va fi echilibrat in primele 4-5 minute. Pentru adversarele noastre au fost singurele momente in care au reusit sa se mentina aproape. A urmat un galop de sanatate in care baimarencele au reusit ”consecutive” de 4 si chiar 6 goluri. Practic, in prima repriza miza a fost aceea de a avea in permanenta un numar dublu de goluri marcate, fata de cele primite (8-4, min. 10; 12-6, min. 16; 14-7, min. 20; 20-10, min. 29). La pauza scorul inregistrat pe tabela a fost de 21-10.

Aradencele sunt cele care marcheaza primele in a doua parte, insa de aici si pana la final acestea concretizeaza pe tabela in medie un gol la 5 minute. Fetele noastre reusesc sa inscrie din nou cate 4,5,6 goluri consecutive, astfel incat obiectivul a ramas doar acela de a depasi 40 de goluri marcate. O repriza secunda fara istoric si fara miza in care am mai introdus mingea in poarta de 23 de ori si am primit doar 7 goluri. Scor final 44-17.

Antrenoarele Simona Maior Pasca si Ioana Marta au rulat intreg lotul si singurele care nu si-au inscris numele pe lista marcatoarelor au fost portaritele. Am jucat din nou foarte bine pe extreme de unde am marcat nu mai putin de 18 goluri.

E adevarat ca la fel de bine a mers si jocul pe contraatac, cel putin jumatate din goluri fiind marcate astfel si datorita unei aparari eficiente care a interceptat multe mingi pe atacul adversarelor. Trebuie sa recunostem ca s-a si ratat destul de mult, insa in conditiile diferentei linistitoare de scor acest lucru nu a afectat jocul echipei. De remarcat pofta de joc a Alexandrei Pricop, care a fost golghetera meciului cu 8 reusite.

CS Minaur Baia Mare – ACS Crisul Chisineu Cris: 44 – 17 (21 – 10)
Arbitri: Bogdan Gherman si Florin Horoba (Bistrita)
Aruncari de la 7m: 5/2 (transformate 5-2)
Minute de eliminare: 2/8

CS Minaur: Portari: Cristina Enache (7 interventii), Andreea Nastasa (13), Monica Rusu (8) Alexandra Pricop – 8 goluri (2 din 7m), Iulia Bledea – 6 (1 din 7m), Andrada Preda – 6, Andreea Tecar – 5 (1 din 7m), Andreea Lipara – 4, Yuliia Zaremba – 3, Andryana Naumenko – 2, Daiana Gaiu – 2, Yuliia Poradnyk – 2, Mariana Mykytei – 2, Cristina Andrita – 2 (1 din 7m), Oana Bondar – 1, Oana Bidascu – 1. Antrenor principal – Simona Maior Pasca, antrenor secund – Ioana Marta.

In etapa urmatoare fetele joaca in deplasare cu CS Dacia Mioveni 2012, sambata 23 septembrie, de la ora 17.00.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *