Fetele de la Minaur au obtinut locul patru la baraj

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Minaur a pierdut meciul pentru stabilirea clasamentului de la barajul de promovare/retrogradare in Liga Nationala, scor 28-31 in fata echipei Dinamo Bucuresti. La pauza, formatia din capitala a avut tot trei goluri in avantaj, scor 19-16.

Primele zece minute ale jocului au fost echilibrate, cele doua echipe mergand de la egal la egal. Dinamo s-a desprins la 8-6 (min. 12) dupa ce a marcat trei goluri consecutive. Au urmat zece minute de echilibru pe tabela de marcaj. Echipa din capitala s-a desprins pe finalul reprizei, pe care a incheiat-o cu un avantaj de trei goluri, scor 19-16.

Dinamo Bucuresti si-a mentinut avantajul obtinut la pauza si in prima jumatate a reprizei secunde. In minutul 45, echipa noastra a egalat la 23, insa Dinamo a marcat cinci goluri consecutive si s-a distantat la 28-23 (min. 51), acesta fiind momentul care a decis invingatoarea partidei. Dinamo Bucuresti s-a impus la finalul meciului cu 31-28.

Jocurile pentru stabilirea clasamentului sunt importante in cazul in care una sau mai multe echipe de Liga Nationala nu se vor inscrie in sezonul 2017/2018, urmand ca locul lor sa fie luate de echipele ce au participat la baraj, in ordinea pozitiei ocupate in clasamentul final.

CS Minaur: Claudia Cetateanu, Andreea Nastasa – Cristina Andrita (5 goluri), Andreea Tecar (4), Bianca Zegrean (4), Andriyana Naumenko (3), Jenica Rudics (3), Raluca Mihai (3), Stefania Balaceanu (2), Oana Bidascu (2), Alexandra Pricop (1), Daiana Gaiu (1), Maryana Mykytei, Iulia Bledea. Antrenoare: Simona Maior-Pasca si Ioana Marta.

MINAUR

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *