Fetele de la Minaur au pierdut meciul cu galatencele la barajul de promovare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Minaur a pierdut al doilea joc de la barajul de promovare, scor 20-26 cu prim-divizionara Danubius Galati. La pauza jocului de ieri, echipa din Galati a avut 4 goluri in avantaj, scor 12-8.

Inceputul de joc a fost echilibrat, cele doua echipe mergand de la egal la egal pana in minutul 12, cand echipa a marcat cinci goluri consecutive, iar scorul a devenit 10-5 de la 5-5. Aceste cinci goluri le-a distantat pe galatence, care au intrat la pauza cu patru goluri in avantaj, scor 12-8. Diferenta inregistrata la pauza a fost greu de recuperat, Danubius castigand partida la sase goluri diferenta, scor 26-20.

Pentru echipa noastra urmeaza partida pentru stabilirea clasamentului final, care va avea loc sambata 27 mai incepand cu ora 10:00, CS Minaur urmand sa intalneasca pe Dinamo Bucuresti. In cazul in care una dintre echipele din Liga Nationala nu se va inscrie in editia viitoare a campionatului, ocupanta locului trei de la barajul de promovare ii va lua locul in prima divizie.

Ionut Marta, director general CS Minaur: “Obiectivele stabilite la inceputul sezonului au fost indeplinite, chiar daca o promovare si la fete ar fi incununat un prim an frumos al CS Minaur. Ne cunosteam vulnerabilitatile si ne-am convins daca mai era nevoie ca pentru a face o echipa cu adevarat competitiva la Baia Mare sunt necesare cateva transferuri. Avem deja contactate jucatoare, negociem angajamente, iar lotul de jucatoare cu care vom aborda sezonul viitor ne va oferi cu siguranta promovarea directa in Liga Nationala.

CS Minaur: Claudia Cetateanu, Andreea Nastasa – Alexandra Pricop (5 goluri), Cristina Andrita (3), Andreea Tecar (3), Daiana Gaiu (2), Oana Bidascu (2), Bianca Zegrean (2), Jenica Rudics (1), Andriyana Naumenko (1), Raluca Mihai (1), Stefania Balaceanu, Maryana Mykytei, Iulia Bledea.

Antrenoare: Simona Maior-Pasca si Ioana Marta.

CS MINAUR

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. dana

  Ionute, Ionute ceai ispravit ma ficiorule ma. Doar to zas Cata ca pa el nul intereseaza numa echipa de fetii si tu ai promovat ficiorii, taman invers mai baiete mai.
  Amu nu stiu ce ti face ca lai suparat rau pe Cata, ar fi zas Cata, ca referentu tau R. T., a fi noul sef la comenduirea directiei si dumata ii ramane numa cu partea sportiva.
  Sa nu zaci ca nu tam zas, sau stiai deja?
  Ai de mine si de mine Ionute, Ionute ceai putut ispradi.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2