Fetele de la Minaur joaca, astazi, cu HM Buzau in prima partida de la barajul de promovare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Minaur incepe, astazi, 24 mai 2017, barajul de promovare in Liga Nationala impotriva echipei Handbal Municipal Buzau (Divizia A, seria B).

Partida se va juca in Sala Kati Szabo (Sfantu-Gheorghe) cu incepere de la ora 18:00 si va fi arbitrata de cuplul Marian Draghici –Victor Dragut (ambii din Vrancea), in timp ce observator de joc a fost delegat domnul Doru Dordea (Sibiu).

Baimarencele au ajuns la barajul de promovare dupa ce au terminat seria B a Diviziei A pe pozitia secunda, la trei puncte distanta de prima clasata, CSM Slatina, echipa care a obtinut deja biletele pentru sezonul 2017/2018 al Ligii Nationale.

In prima serie, lupta pentru promovare a fost ceva mai echilibrata, CS Rapid Usl Metrou Bucuresti si CS Dinamo Bucuresti luptandu-se pana spre final pentru locul in Liga Nationala. Castig de cauza a avut Rapid, datorita rezultatelor din intalnirile directe cu Dinamo. HM Buzau a terminat pe ultima treapta a podiumului, avand 57 de puncte, cu 18 mai putine decat cele doua echipe din capitala.

Evolutia buzoiencelor in acest final de sezon a fost una oscilanta, in ultimele sase partide echipa antrenata de Romeo Ilie inregistrand trei victorii si trei infrangeri. Cea mai importanta jucatoare a echipei din Buzau este Anca Ionescu (n. 16.07.1982). Fosta jucatoare a Dunarii Braila in sezonul 2007/2008 evolueaza pe postul de inter stanga  si a fost principala marcatoare a Buzaului in aceasta editie de campionat. Acest baraj este al patrulea pentru HM Buzau in ultimii patru ani. Sezonul trecut, HM Buzau si-a castigat dreptul de a juca in Liga Nationala in stagiunea 2016/2017, insa problemele financiare au impiedicat-o sa se alinieze la startul competitiei.

In ultima partida disputata, pierduta cu 26-36 impotriva Stiintei Bacau, pentru HM Buzau au evoluat jucatoarele Cristina Oancea, Denisa Matei, Alina Lupu, Maria Radu, Cristina Clisu, Gabriela Dumitrascu, Roxana Tabarcea, Madalina Mures, Gabriela Moldoveanu, Elena Casian si Andreea Gribincea. A lipsit, din motive personale, Anca Ionescu.

CS MINAUR

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *