Fiat urmarit in trafic de politistii de frontiera din Sarasau

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din Sarasau au urmarit in trafic un autoturism marca Fiat, pe raza localitatii Campulung la Tisa. Cursa s-a terminat cu intrarea masinii intr-un copac. In interiorul autovehiculului s-au gasit mai multe pachete cu tigari de contrabanda.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Lucratorii nostri au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control pe DN 19, in localitatea Campulung la Tisa, un autoturism marca Fiat. Conducatorul auto a ignorat semnalele regulamentare de oprire, continuandu-si deplasarea in mare viteza. Politistii de frontiera au trecut la urmarirea masinii, iar la scurt timp aceasta a fost descoperita abandonata. Din cauza vitezei, soferul pierduse controlul volanului, a iesit de pe carosabil si s-a oprit intr-un copac de pe marginea drumului.”

La controlul efectuat asupra masinii, politistii de frontiera au descoperit mai multe colete care contineau tigari. Totodata, extinzand cercetarile in apropiere a fost identificat si retinut un cetatean roman care a avut rolul de a asigura transportul ilegal de tigari. Drept urmare, s-a luat masura conducerii persoanei respective impreuna cu masina cu tigari la sediul Politiei de Frontiera, in vederea continuarii cercetarilor.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “In urma inventarierii tigarilor, a rezultat cantitatea de 12.440 de pachete, de provenienta ucraineana, in valoare de 146.000 lei. In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar autoturismul in valoare de 7.100 lei, folosit la transportul tigarilor, a fost indisponibilizat pana la finalizarea anchetei.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2