Fidel Castro reapare in public

home camp2
home camp2
home camp2

Fostul presedinte cubanez Fidel Castro (87 de ani), retras de la putere din 2006, a reaparut in public miercuri, la Havana, la inaugurarea unei galerii de arta, chiar in ziua in care se implineau 55 de ani de la intrarea sa in 1959 in capitala, a informat joi presa cubaneza, potrivit EFE citata de Agerpres.

Fidel Castro, care aparuse anterior in public in aprilie 2013, cu prilejul inaugurarii unei scoli din Havana, a participat la deschiderea ‘Kcho estudio Romerillo, Laboratorio para el arte’, care, potrivit ziarului Granma, este un nucleu cultural fara scop lucrativ.

‘Dupa ora 21 si la a 55-a Aniversare a intrarii in Havana a lui Fidel, in fruntea Armatei Rebele, liderul istoric al Revolutiei a sosit’ la galerie si i-a salutat pe artisti si localnici, care l-au aplaudat, potrivit ziarului oficial al Partidului Comunist din Cuba.

Liderul cubanez a vizitat noua galerie de arta si expozitia cu lucrari originale de Wilfredo Lam, precum si expozitia artistului cubanez Alexis Leyva ‘Kcho’, care a fost prezent la inaugurare.

Singura fotografie publicata de la acest eveniment a aparut joi pe site-ul oficial Cubadebate, unde Fidel Castro se vede din spate, asezat pe un scaun si aratand cu mana stanga spre una dintre lucrarile galeriei, langa artistul ‘Kcho’.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *