Fidelity Selfie: CONCURS cu premii parfumate

Reclame home 1
Reclame home 1

selfie (1)

Stii sa faci un “selfie”? Iti faci zilnic astfel de poze haioase singur sau cu prietenii tai? Avem o provocare pentru tine!

Vino la unul din magazinele Fidelity Shop (in complexul Maramuresul sau galeria Auchan) si fa-ti un selfie in care sa surprinzi si o parte din magazin. Apoi trimite-ne fotografia printr-un mesaj privat pe pagina de facebook Fidelity Shop, iar noi o vom pune intr-un album dedicat concursului. Fotografia care strange cele mai multe like-uri direct pe pagina noastra va castiga!

Ce castigi?

Premiul consta intr-un VOUCHER de 200 de lei pe care il poti folosi la achizitionarea unui parfum din magazinele noastre. Daca esti fan  BVLGARI, Paco Rabanne, Calvin Klein, Azzaro, Armani sau alte branduri de top, sau vrei sa incerci o esenta nou aparuta pe piata, voucherul te poate ajuta sa cumperi parfumul la un pret mai mic, sau chiar sa il primesti gratuit!

Perioada concursului

Concursul se va desfasura in perioada 03.02 – 19.02 iar castigatorul isi va putea revendica premiul pe data de 20.02, direct dintr-unul din magazinele Fidelity Shop! Premiul castigat poate fi un cadou pentru tine sau o atentie pentru persoana iubita. Tu decizi!

Asteptam fotografiile voastre cu unul dintre magazinele Fidelity Shop pe pagina noastra de Facebook. In cel mai scurt timp noi le vom posta pe pagina noastra iar voi veti putea sa strangeti like-uri. Cu cat trimiteti imaginea mai repede, cu atat sansele de a strange mai multe like-uri cresc. Si nu uitati sa va convingeti prietenii sa va aprecieze imaginea din concurs – cu like-uri multe castigi voucherul Fidelity Shop!

 

Mult succes tuturor participantilor!

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole