Fiecare organizatie a PNL va cotiza lunar cu 9.000 de lei

PNL

pnl1Biroul Politic National al PNL a decis luni ca fiecare organizatie judeteana a partidului sa cotizeze lunar cu 9.000 de lei la centru, pentru “sustinerea eforturilor si functionarii partidului”, a declarat copresedintele PNL, Vasile Blaga, transmite AGERPRES.

“Am stabilit prin vot unanim, pare-mi-se ca a fost o singura abtinere, ca organizatiile judetene ale PNL vor contribui financiar, pentru sustinerea eforturilor si functionarii partidului, lunar cu 9.000 de lei”, a afirmat Blaga, la finalul sedintei Biroului Politic National.

Blaga a mai declarat ca cercetarile pe luna martie arata ca PNL este aproape de 50%, spre deosebire de alianta aflata la guvernare, care este in jur de 30%.

“Am luat judet cu judet constituirea Birourilor Executive si lucrurile merg, trebuie sa recunoastem, mult mai bine decat ne asteptam. Sunt mai putine judete decat degetele de la o mana in care inca mai sunt unele discutii, dar nu de netrecut. Noi le vom rezolva pas cu pas, implicandu-se comisia de unificare, asa cum scrie la protocolul de fuziune”, a mai aratat Vasile Blaga.

El a indicat ca in sedinta BPN s-a stabilit ca presedintii celor mai importante doua organizatii, Organizatia de Femei si cea de Tineret, sa participe la toate nivelurile Consiliilor Executive, cu drept de vot, nu doar consultativ, ca pana in prezent.

Blaga a anuntat si ca s-a decis, la propunerea presedintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, ca sedintele BPN sa aiba loc lunar si ori de cate ori va fi nevoie de acum inainte.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1