Fifor: Motiunea de cenzura va fi citita duminica in Parlament

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu va fi citita duminica in plenul celor doua Camere ale Parlamentului, a anuntat vineri seara liderul senatorilor PSD, Mihai Fifor, relateaza Agerpres.

“Urmarind cu mare atentie ce se intampla si modul in care se deruleaza aceste evenimente, am decis sa convocam colegii parlamentari pentru duminica. Duminica, incepand cu ora 16,30, in plenul Parlamentului se va citi motiunea de cenzura. Asta inseamna ca programul pentru ziua de duminica va fi urmatorul: incepand cu ora 15,00 vor avea loc sedintele grupurilor parlamentare social-democrate si ALDE, de la 16,00 va avea loc sedinta Birourilor permanente reunite, iar de la 16,30 sedinta de plen reunit in care va fi citita motiunea de cenzura”, a precizat Mihai Fifor la sediul central al PSD.

El a argumentat ca social-democratii nu pot asista “impasibili” la ceea ce se intampla.

“Si consideram ca este normal ca Parlamentul Romaniei sa reactioneze si sa putem sa repunem in ordinea normala a lucrurilor ceea ce se intampla in momentul de fata. Este un mod ilegal si neconstitutional prin care doi fosti membri de partid incearca sa acapareze puterea guvernamentala in Romania Or noi, PSD si partenerii de la ALDE, nu putem asista la acest lucru. Prin urmare, dorim ca citim motiunea de cenzura duminica, pentru ca in termenul cel mai scurt Romania sa redevina o tara in care se guverneaza legitim, in care guvernul este un guvern legitim desemnat prin Parlamentul Romaniei”, a spus Mihai Fifor.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2