Fifor: Nu se pune problema remilitarizarii Politiei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul de interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat vineri ca a discutat in ultimele zile cu premierul Viorica Dancila si ”nu se pune problema remilitarizarii Politiei”, informeaza AGERPRES.

„Am discutat si aseara la un post de televiziune, cat se poate de clar. Am fost intrebat daca s-a discutat si sunt un om onest si v-am promis transparenta totala in mandatul meu. (…) Si am spus: da, a fost aceasta discutie, am discutat cu doamna prim-ministru in ultimele zile si, citez din mine, nu cred ca se va ajunge vreodata in Romania la remilitarizarea Politiei si subliniez pentru toata lumea, ca sa inchidem acest subiect, nu cred ca vreodata vom mai ajunge aici. Si am mai spus ceva.

Daca vreodata se va pune problema unei astfel de chestiuni, desigur primele vor fi sindicatele la masa, pentru ca, in momentul in care am preluat mandatul interimar la Interne, primii cu care m-am intalnit au fost sindicatele. (…) Inchid cu remilitarizarea. Nici nu se pune problema remilitarizarii Politiei”, a afirmat Fifor, la sediul Centrului Integrat pentru Situatii de Urgenta din Capitala.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2