Fii voluntar! Ajuta cainii fara stapan! Vagabonzii Veseli, gata de curatenia de primavara (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Iarna a trecut, desi frigul inca nu s-a lasat de tot. Semnele primaverii le dau sperante celor de la Vagabonzii Veseli, care se pregatesc de curatenia inceputului de sezon. Numeroasele patrupede prezente in adapostul construit cu atata migala si cu sprijin financiar venit in exclusivitate din dragostea pentru animale a unor oameni inimosi se agita de fiecare data cand cineva le trece pragul.

In cateva secunde insa corul galacios se stinge, animalele varandu-si boturile reci prin gardurile despartitoare. Cauta inainte de toate afectiune. Cauta mangaierea oamenilor veniti sa ii intalneasca. Sunt cei mai prietenosi caini pe care ti-i poti imagina in conditiile date. Cate doi, trei sau patru, regasite in aceleasi adaposturi insirate de-a lungul unui culoar, veselele canide te privesc cu ochii curiosi care iti spun toata povestea in cateva clipe.

Anna este totul pentru ei. Ii hraneste, ii curata, ii mangaie, ii striga pe nume, ii linisteste, le tine companie. A pornit pe acest drum acum cinci ani si de atunci face neintrerupt voluntariat pentru Vagabonzii Veseli. Ii iubeste pe toti. Mai cuminti sau mai neastamparati, mai veseli sau mai tristi, sanatosi sau bolnavi. Cainii sunt viata sa. Iar ei simt asta.

Sambata e o zi speciala. Ana si alti voluntari vor face curat in casa vagabonzilor. Daca iubesti animalele si vrei sa faci ceva pentru aceste patrupede minunate, esti asteptat si tu sa te alaturi echipei.

Ciprian DRAGOS

Nota: Accesul catre adapostul Vagabonzii Veseli se face din B-dul Bucuresti (inainte de intrarea la Auchan), pe drumul catre statia de epurare a Vital. Voluntarii vor fi acolo de dimineata.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2